YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

14 July 2013

Today

Asalammualaikum Everyone 
First,Alhamdulillah dah 6 hari kita berpuasa.
Hari ini juga kelas saya start 8 until 6.( Lama baq hang! )
But,classes for occupational safety and health be off! ( Haha ,apa lagi chicken dance ler! )
But,start 3 until 6 class already started .( Mathematics engineering and communicative bi )
Today,can iftar with my roomates https://twitter.com/farahhhhhrusli ( Yang lagi cantik lagi menawan )
Hmm ,will miss my mum and dad so much! ( Homesick )
But,Allah sentiasa dengan kita walaupun susah mahupun senang .

Okay ,
Secondly ,baru tahu my classmates semuanya sporting-sporting ,gila-gila, semua.Haha
Tadi pi library sumpah ape yang Aku baca masuk sikit je ,Yang lain dah terkeluar dari otak.
Al maklum la Aku asyik gelak je dengan classmates .
Bila berketawa dengan diaorang semua ,I miss school classmates so much.
I feel sad .But InsyaAllah if ada jodoh we can regroup .
For sure semuanye akan berjaya di dunia dan di akhirat .Amin



Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Asalammualaikum.
Lama saya tak update blog.
Kini saya telah menyambung pelajaran di
Politeknik Sultan Azlan Shah,Behrang.
Dan saya belum update tentang Minggu Suai Kenal di PSAS .
Hahaha banyak pengalaman semasa MSK!
Firstly ,masih belum terlambat saya mengucapkan
                        " Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan "
Alhamdulillah ,hari ni kita umat islam telah masuk puasa yang kelima .
Terima Kasih Ya Allah


Secondly, After berbuka saya dah kena balik ke kamsis PSAS!
Memang malas nak balik!  kbye